Δυσάρεστη αναπνοή: 6 βότανα για να την ξεχάσετε!

Δυσάρεστη αναπνοή: 6 βότανα για να την ξεχάσετε!

Πόσες φορές σκεφτήκατε να κάνετε αυτήν την κίνηση, βλέποντας κάποιον που ήρθε πολύ κοντά σας, να κάνει αυτόματα ένα βήμα πίσω;
Δυσάρεστη αναπνοή που μπορεί να μας κάνει να ντραπούμε! Ας μάθουμε τι την προκαλεί για να μπορούμε εύκολα να την αντιμετωπίσουμε! Στο στόμα μας υπάρχουν εκατοντάδες μικρόβια και βακτήρια που χρησιμεύουν στη διάσπαση των τροφών. Η διάσπαση αυτή είναι που προκαλεί την δυσάρεστη αναπνοή.
Άλλες συνηθισμένες αιτίες για δυσάρεστη αναπνοή είναι η ουλίτιδα, η τερηδόνα, η ξηροστομία, και γενικά η κακή στοματική υγιεινή.
Οι φλεγμονές επίσης όπως, στοματίτιδα, αμυγδαλίτιδα, φαρυγγίτιδα μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστη αναπνοή.

Δυσάρεστη αναπνοή: 6 βότανα για να την αντιπετωπίσετε

1. Μελαλεύκη: Η μελαλεύκη έχει αποδειχθεί ως μία από τις καλύτερες λύσεις έναντι των μικροβίων που αποικίζουν στους βλεννογόνους.

2. Θυμάρι: Το αιθέριο έλαιο θυμόλη που περιέχει, έχει ισχυρή αντισηπτική δράση (σκοτώνει τα μικρόβια). Η αντισηπτική του δράση είναι 25 φορές πιο ισχυρή από του οξυζενέ και χρησιμοποιείται πολύ στην οδοντιατρική και στα στοματικά διαλύματα.

3. Φασκόμηλο: Το φασκόμηλο αποτελεί ένα από τα καλύτερα φυσικά αντιμικροβιακά-αντισηπτικά. Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για την θεραπευτική του στόματος όταν υπάρχει τραυματισμός ή άφθες και στην ουλίτιδα, καθώς και σε μολύνσεις του φάρυγγα, όπως η φαρυγγίτιδα.

4. Αλθαία: Η αλθαία ή δενδρομολόχα, μειώνει τον ερεθισμό των βλεννογόνων ενώ ταυτόχρονα διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

5. Μύρο: Το μύρο περιέχει αιθέριο έλαιο με ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες, κατάλληλο για τις παθήσεις της στοματικής κοιλότητας που έχουν φλεγμονώδη και μικροβιακή αιτιολογία, όπως οι άφθες, η ουλίτιδα, τα στοματικά έλκη, η τερηδόνα κ.λπ.

6. Ευκάλυπτος: Το αιθέριο έλαιο του ευκαλύπτου διαθέτει αντιμικροβιακή δράση έναντι πολλών παθογόνων που προσβάλλουν το αναπνευστικό. Ο ευκάλυπτος είναι ιδανικός για την θεραπεία της ρινικής απόφραξης, της ιγμορίτιδας, της ρινοφαρυγγίτιδας και των φλεγμονών του στόματος.

Το φυτικό στοματικό διάλυμα Octonion oral περιέχει και τα 6 παραπάνω βότανα και δεν περιέχει οινόπνευμα. Ένα μπούκωμα με Octonion oral 2-3 φόρες την ημέρα θα σας κάνει να ξεχάσετε για πάντα την δυσάρεστη αναπνοή.

Διαβάστε περισσότερα στο https://medicalpq.gr/octonion-oral-2/

Scroll to Top