Φυτικό στοματικό διάλυμα Octonion Oral με 6 βότανα

Το Octonion oral είναι φυτικό στοματικό διάλυμα με 6 βότανα και χωρίς χημικά πρόσθετα και αποτελεί μία ιδανική φυσική λύση για προβλήματα όπως: άφθες, στοματίτιδα, αμυγδαλίτιδα, φαρυγγίτιδα, μικροβιακή πλάκα, ουλίτιδα, τερηδόνα και δυσάρεστη αναπνοή. Το φυτικό στοματικό διάλυμα Octonion oral δεν έχει παρενέργειες. Είναι ένα μοναδικό, πρωτοποριακό προϊόν ως προς τη σύνθεσή του με Άρωμα Ελλάδας από τη συνταγή μέχρι την παραγωγή του.

Φυτικό προϊόν

• 6 φυτικά συστατικά
• Δεν περιέχει χλωρεξιδίνη, φθόριο, συντηρητικά και οινόπνευμα
• Χορηγείται από την ηλικία των 6 ετών και άνω
CE, Ιατροτεχνολογικό προϊόν

Δοσολογία – Χρήση

• Πλύσεις φάρυγγα: 10ml ή 1 κ.σ. για 30 δευτ.2, ή 3 φορές την ημέρα
• Πλύσεις στόματος: 10ml ή 1 κ.σ. για 60 δευτ., 2 ή 3 φορές την ημέρα
• Χρησιμοποιείται χωρίς αραίωση

Τα 6 φυτικά συστατικά του Octonion Oral

1. Μελαλεύκη

Η μελαλεύκη έχει αποδειχθεί ως μία από τις καλύτερες λύσεις έναντι των μικροβίων που αποικίζουν το δέρμα και τους βλεννογόνους και ιδίως κατά του επίμονου Χρυσίζοντα Σταφυλόκοκκου. Η δράση της αποδίδεται στα τερπένια του αιθέριου ελαίου των φύλλων. H Επιτροπή Φυτικών Φαρμακευτικών Προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΜΕΑ/HMPC) ενέκρινε τη χρήση αιθέριου ελαίου Μελαλεύκης ως παραδοσιακού μέσου για την αντιμετώπιση ήπιων φλεγμονών του δέρματος και των βλεννογόνων.

2. Θυμάρι

Περιέχει το αιθέριο έλαιο θυμόλη, που έχει ισχυρή αντισηπτική δράση (σκοτώνει τα μικρόβια). Η αντισηπτική του δράση είναι 25 φορές πιο ισχυρή από του οξυζενέ και χρησιμοποιείται πολύ στην οδοντιατρική και στα στοματικά διαλύματα.

3. Φασκόμηλο

Το φασκόμηλο αποτελεί ένα από τα καλύτερα φυσικά αντιμικροβιακά-αντισηπτικά, γεγονός που το κάνει ιδιαίτερα χρήσιμο σε σκευάσματα προστασίας από μικρόβια, όπως τα στοματικά διαλύματα. Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για την θεραπευτική του στόματος όταν υπάρχει τραυματισμός ή άφθες και στην ουλίτιδα, καθώς και σε μολύνσεις του φάρυγγα όπως η φαρυγγίτιδα.

4. Αλθαία

Η Althaea officinalis ή δενδρομολόχα, μειώνει τον ερεθισμό των βλεννογόνων ενώ ταυτόχρονα διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

5. Μύρο

Το Μύρο (Comiphora myrrha) περιέχει αιθέριο έλαιο με ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες, κατάλληλο για τις παθήσεις της στοματικής κοιλότητας που έχουν φλεγμονώδη και μικροβιακή αιτιολογία, όπως οι άφθες, η ουλίτιδα, τα στοματικά έλκη, η τερηδόνα κλπ.

6. Ευκάλυπτος

Το αιθέριο έλαιο του ευκαλύπτου διαθέτει αντιμικροβιακή δράση έναντι πολλών παθογόνων που προσβάλλουν το αναπνευστικό. Ο ευκάλυπτος είναι ιδανικός για την θεραπεία της ρινικής απόφραξης, της ιγμορίτιδας, της ρινοφαρυγγίτιδας και των φλεγμονών του στόματος.

8 σημαντικοί λόγοι για να κάνετε το Octonion oral καθημερινή σας συνήθεια

1. Το Octonion oral θα σας χαρίσει ευχάριστη, δροσερή αναπνοή κάθε λεπτό της ημέρας.

2. Το Octonion oral θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την μικροβιακή πλάκα, την ουλίτιδα και την τερηδόνα.

3. Το Octonion oral θα σας βοηθήσει να προλάβετε και να αντιμετωπίσετε μολύνσεις του στόματος (άφθες, στοματίτιδα).

4. Το Octonion oral θα σας βοηθήσει να προλάβετε και να αντιμετωπίσετε μολύνσεις του φάρυγγα (αμυγδαλίτιδα, φαρυγγίτιδα).

5. Το Octonion oral μπορείτε να το χρησιμοποιείται καθημερινά 2-3 φορές.

6. Το Octonion oral δεν έχει παρενέργειες.

7. Το Octonion oral δεν περιέχει οινόπνευμα, χλωρεξιδίνη, φθόριο και συντηρητικά.

8. Το Octonion oral περιέχει 6 φυτικά συστατικά που οι ιδιότητές τους είναι βιβλιογραφικά τεκμηριωμένες και κατοχυρωμένες από τον Ε.Μ.E.Α. (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων) και τον E.S.C.O.P. (Ευρωπαϊκός Επιστημονικός Οργανισμός Φυτοθεραπείας).

Δυσάρεστη αναπνοή: 4 αποτελεσματικές λύσεις!

1. Προσέχουμε τι τρώμε! Τρώμε πολλά φρούτα!

Η κακοσμία του στόματος χειροτερεύει όταν καταναλώνουμε τροφές όπως σκόρδο, το κρεμμύδι και το κουνουπίδι. Αντίθετα, η κατανάλωση τραγανών φρούτων και λαχανικών, όπως τα μήλα και τα καρότα, μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων τροφών, των βακτηρίων και της πλάκας στα δόντια.
Τα φρούτα που είναι πλούσια σε βιταμίνη C, όπως οι φράουλες, τα πορτοκάλια ή το γκρέιπφρουτ, βοηθάνε πολύ …

Δυσάρεστη αναπνοή: 6 βότανα για να την ξεχάσετε!

Πόσες φορές σκεφτήκατε να κάνετε αυτήν την κίνηση, βλέποντας κάποιον που ήρθε πολύ κοντά σας, να κάνει αυτόματα ένα βήμα πίσω;
Δυσάρεστη αναπνοή που μπορεί να μας κάνει να ντραπούμε! Ας μάθουμε τι την προκαλεί για να μπορούμε εύκολα να την αντιμετωπίσουμε! Στο στόμα μας υπάρχουν εκατοντάδες μικρόβια και βακτήρια που χρησιμεύουν στη διάσπαση των τροφών. Η διάσπαση αυτή είναι που προκαλεί την δυσάρεστη αναπνοή.
Άλλες συνηθισμένες αιτίες για δυσάρεστη αναπνοή είναι …

Με άρωμα Ελλάδας…

από τη συνταγή μέχρι την παραγωγή του!

© 2018 – Medical PQ | All rights reserved

Scroll to Top