Δυσάρεστη αναπνοή: 4 αποτελεσματικές  λύσεις!

Δυσάρεστη αναπνοή: 4 αποτελεσματικές λύσεις!

1. Προσέχουμε τι τρώμε! Τρώμε πολλά φρούτα!

Η κακοσμία του στόματος χειροτερεύει όταν καταναλώνουμε τροφές όπως σκόρδο, το κρεμμύδι και το κουνουπίδι. Αντίθετα, η κατανάλωση τραγανών φρούτων και λαχανικών, όπως τα μήλα και τα καρότα, μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων τροφών, των βακτηρίων και της πλάκας στα δόντια.
Τα φρούτα που είναι πλούσια σε βιταμίνη C, όπως οι φράουλες, τα πορτοκάλια ή το γκρέιπφρουτ, βοηθάνε πολύ στην αντιμετώπιση της δυσάρεστης αναπνοής. Και αυτό γιατί η βιταμίνη C που περιέχουν δημιουργεί όξινο περιβάλλον που αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων, που είναι υπεύθυνα για την δημιουργία δυσάρεστων οσμών και δυσάρεστης αναπνοής.

2. Επιλέγουμε τι πίνουμε!!!

Πίνουμε πολύ νερό! Είναι ο πιο απλός τρόπος να φρεσκάρουμε την αναπνοή μας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα στοματικά βακτήρια είναι αναερόβια και άρα ευδοκιμούν στην ξηρασία. Αυτός είναι ο λόγος που η αναπνοή σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσοσμη το πρωί που ξυπνάμε και νιώθουμε ξηρό το στόμα μας. Το νερό βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας στη στοματική κοιλότητα, αλλά και στην απομάκρυνση υπολειμμάτων τροφών που κολλάνε ανάμεσα στα δόντια.
Πίνουμε άφοβα τσάι, αλλά όχι καφέ και αλκοόλ. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι χημικές ενώσεις, τόσο στο πράσινο, όσο και στο μαύρο τσάι, που ονομάζονται πολυφαινόλες, μπορεί να σταματήσουν την ανάπτυξη βακτηρίων. Ο καφές αντίθετα, συμβάλλει στην κακοσμία του στόματος, όπως και το αλκοόλ, αφού αφυδατώνουν το στόμα.

3.Βουρτσίζουμε όσο πιο συχνά μπορούμε.

Ο πιο απλός τρόπος για να απαλλαγούμε από την δυσάρεστη αναπνοή είναι το βούρτσισμα όχι μόνο των δοντιών, αλλά και της γλώσσας και των ούλων. Το βούρτσισμα δεν θα πρέπει να γίνεται μόνο μία φορά την ημέρα αλλά μετά από κάθε γεύμα ή τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα.

4. Χρησιμοποιούμε στοματικό διάλυμα που περιέχει αιθέρια έλαια και δεν περιέχει οινόπνευμα!

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα αιθέρια έλαια μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της κακής αναπνοής, ενώ το αλκοόλ, όπως είπαμε ήδη, μπορεί να στεγνώσει το στόμα, κάτι που συμβάλλει στην κακή αναπνοή.

Το φυτικό στοματικό διάλυμα Octonion oral περιέχει αιθέρια έλαια από 6 βότανα και δεν περιέχει οινόπνευμα. Ένα μπούκωμα με Octonion oral 2-3 φόρες την ημέρα θα σας δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα της δυσάρεστης αναπνοής.

Διαβάστε περισσότερα στο https://medicalpq.gr/octonion-oral-2/

Scroll to Top