Καινοτομία σε 1 δισκίο

Το Syalox® 300 Plus, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για άτομα με οστεοαρθρίτιδα και πόνο στις αρθρώσεις.

Το Syalox® 300 Plus περιέχει μοναδικό συνδυασμό συστατικών, πολύ υψηλής ποιότητας και ποσότητας, που είναι υαλουρονικό οξύ & Boswelia. Έτσι βοηθάει εκτός από τον πόνο, στην αντιμετώπιση της φλεγμονής, του πρηξίματος και της δυσκαμψίας.

To Syalox® 300 Plus είναι στη μορφή δισκίων, τα οποία είναι μοναδικά. Διαθέτουν την παντενταρισμένη τεχνολογία τριπλής επίστρωσης, η οποία εξασφαλίζει ότι τα συστατικά του θα φτάσουν στις αρθρώσεις αναλλοίωτα και δεν θα διασπαστούν στο στομάχι από τα οξέα που βρίσκονται εκεί.

Τρόπος Χρήσης

Ένα δισκίο ημερησίως, προτιμότερο κατά τη διάρκεια των γευμάτων με άφθονο νερό.

Συσκευασία

20 Δισκία.

Νέα μοναδική τεχνολογία τριπλής επίστρωσης

To Syalox® 300 Plus είναι στη μορφή δισκίων, τα οποία είναι μοναδικά. Διαθέτουν την παντενταρισμένη τεχνολογία τριπλής επίστρωσης Πατέντο T-Matrix Lipid™ EP 1 225 876, η οποία εξασφαλίζει ότι τα συστατικά του θα φτάσουν στις αρθρώσεις αναλλοίωτα και δεν θα διασπαστούν στο στομάχι από τα οξέα που βρίσκονται εκεί.

Το Syalox® 300 Plus είναι το μοναδικό που περιέχει το συνδυασμό 300mg υαλουρονικού οξέος υψηλού μοριακού βάρους και 100mg Boswellia.

Το Syalox® 300 Plus διαθέτει τα παρακάτω μοναδικά χαρακτηριστικά:

• Είναι προϊόν βιοσύνθεσης ευρωπαϊκού εργαστηρίου.

• Έχει μοριακό βάρος > 2 εκ daltons, παρόμοιο με το φυσικό υαλουρονικό οξύ που περιέχει το σώμα μας.

• Έχει ικανοποιητική ποσότητα υαλουρονικού οξέος 300mg ώστε να φτάνει στις αρθρώσεις
• Έχει υψηλή καθαρότητα 99% για να μη δημιουργεί αλλεργίες και να είναι ασφαλές.

• Περιέχει 100mg Boswellia, που όπως αναφέρεται στη βιβλιογραφία είναι φυτικό αντιφλεγμονώδες χωρίς καμία ανεπιθύμητη ενέργεια και περιορισμούς, όπως έχουν τα φαρμακευτικά αντιφλεγμονώδη.

Για την καλύτερη λειτουργικότητα των αρθρώσεων

Το Syalox® 300 Plus βοηθάει στην αντιμετώπιση του πόνου στις αρθρώσεις, όπως πόνος στο γόνατο, πόνος στους ώμους, πόνος στο ισχίο, πόνος στα χέρια και πόνος στα δάχτυλα. Εκτός από τον πόνο το Syalox® 300 Plus βοηθάει στην ντιμετώπιση και άλλων συμπτωμάτων της αρθρίτιδας, όπως τη φλεγμονή και το πρήξιμο των αρθρώσεων και συμβάλλει έτσι στη βελτίωση της κινητικότητας του ατόμου.

Το Syalox® 300 Plus μπορεί να ληφθεί μόνο του ή με άλλα φάρμακα (π.χ. με προϊόντα τοπικής έγχυσης) και είναι κατάλληλο για όλα τα άτομα με προβλήματα στις αρθρώσεις.

Το Syalox® 300 Plus βοηθάει στην αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας γόνατος, οστεοαρθρίτιδας χεριών, οστεοαρθρίτιδας ισχίου.

Πίνακας Συστατικών

ΣυστατικάΠοσότητα / Ανά 1 Δισκίο
Hyaluronic Acid Sodium Salt300 mg
Boswellia Serrata ex.100 mg
of which 3-O-Acetyl-11-Keto-β-Boswellic Acid (AKBA)10 mg

Αρ. Γνωστοπίησης ΕΟΦ: SYALOX 300 PLUS; 2236/11-1-2017

Καινοτομία σε 1 δισκίο. Μοναδικός συνδυασμός συστατικών υαλουρονικού οξέος & Boswellia, πολύ υψηλής ποιότητας και ποσότητας

Τα 5 αρχικά συμπτώματα της Οστεοαρθρίτιδας

Η Οστεοαρθρίτιδα είναι μια πολύ συχνή νόσος των αρθρώσεων κατά την οποία προσβάλλεται αρχικά ο χόνδρος και στη συνέχεια τα οστά της άρθρωσης. Αρχικά, ο χόνδρος των αρθρώσεων παρουσιάζει ρωγμές, σκίζεται και τελικά καταστρέφεται με αποτέλεσμα τα οστά να έρχονται σε επαφή. Έτσι προκαλείται πόνος, φλεγμονή και δυσκολία στην κίνηση.
Οι αρθρώσεις που πιο συχνά προσβάλλονται από Οστεοαρθρίτιδα είναι τα γόνατα, τα δάχτυλα των χεριών, τα ισχία και οι ώμοι.
Επισκεπτόμαστε το γιατρό, όταν έχουμε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα, που εμφανίζονται συχνά στην οστεοαρθρίτιδα:

Πόνος στα δάχτυλα των χεριών: Τί πρέπει να κάνω;

Συνήθως μιλάμε για οστεοαρθρίτιδα των άκρων χεριών. Η οστεοαρθρί- τιδα είναι μια χρόνια εξελικτική νόσος των αρθρώσεων που δεν έχει σχέση με το αλάτι που τρώμε και τα αλμυρά εδέσματα γενικά. Αλλά κυρίως δεν έχει σχέση με την σοβαρή παραμορφωτική αρθρίτιδα ή ρευματοειδή αρθρίτιδα που είναι μια σοβαρή εξελικτική νόσος και καταστρέφει όλες τις αρθρώσεις. Η πρώτη εμφανίζεται σε 800 γυναίκες στις 1000 και σε μεγάλες ηλικίες, ενώ η δεύτερη σε 5 περίπου γυναίκες στις 1000 και σε νεότερες ηλικίες.

Όταν έχουμε τέτοιες ενοχλήσεις, θα συμβουλευτούμε το γιατρό μας. Συνήθως, όταν πρόκειται για οστεοαρθρίτιδα χεριών, βοηθάει πολύ να κάνει κάποιος τις παρακάτω αλλαγές:

Ενοχλήσεις στα γόνατα; Μήπως έχετε οστεοαρθρίτιδα;

Το πρώτο και πιο χαρακτηριστικό ενόχλημα στα γόνατα είναι ο πόνος! Ο πόνος εμφανίζεται συνήθως στο ένα γόνατο καθώς κατεβαίνετε κάποια σκάλα και όχι όταν την ανεβαίνετε. Με την πάροδο του χρόνου, ο πόνος εξελίσσεται και γίνεται πιο έντονος. Συχνά, εκτός από το παραπάνω, παρουσιάζεται και ένα άλλο χαρακτηριστικό είδος πόνου. Είναι ο πόνος στο γόνατο κατά το ξεκίνημα μιας κίνησης μετά από ακινησία. Δηλαδή, αφού κάποιος καθίσει να ξεκουραστεί…

© 2018 – Medical PQ | All rights reserved

Scroll to Top