Φυτικό σιρόπι Octonion kids
με 4 βότανα και βιταμίνη C

Το Octonion kids είναι φυτικό σιρόπι με 4 βότανα και βιταμίνη C κατάλληλο για τον βήχα, όλα τα συμπτώματα του κρυολογήματος (καταρροή, μπούκωμα, βραχνάδα), και ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. Το Φυτικό σιρόπι Octonion kids, έχει υπέροχη γεύση φράουλας και δεν έχει παρενέργειες. Είναι ένα μοναδικό, πρωτοποριακό προϊόν ως προς την σύνθεσή του με Άρωμα Ελλάδας, από τη συνταγή μέχρι την παραγωγή του.

Φυτικό προϊόν

• 4 φυτικά συστατικά
• Βιταμίνη C, 165 mg ημερησίως
• Ευχάριστη γεύση φράουλας
• Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και άνω
• Συμβατό με ομοιοπαθητική θεραπεία

Δοσολογία – Χρήση

• 10ml (1 κουταλιά της σούπας) 3 φορές την ημέρα
• Η φιάλη περιέχει 200ml και διαρκεί 1 εβδομάδα
• Να ανακινείται καλά πριν τη χρήση
• Να καταναλώνεται εντός 2 μηνών μετά το άνοιγμα

Τα 5 φυσικά συστατικά του
Octonion kids

1. Αλθαία

Η Althaea officinalis ή δενδρομολόχα, μειώνει τον ερεθισμό των βλεννογόνων ενώ ταυτόχρονα διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αποχρεμπτικές ιδιότητες. H αλθαία χρησιμοποιείται ήδη από την αρχαιότητα κατά του έντονου και ξηρού βήχα.

2. Μάραθος

H Επιτροπή Φυτικών Φαρμακευτικών Προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΜΕΑ/HMPC) ενέκρινε την χρήση του μάραθου (Foeniculum vulgare), ως παραδοσιακό φαρμακευτικό προϊόν φυτικής προέλευσης που χρησιμοποιείται ως αποχρεμπτικό σε βήχα που συνδέεται με κρύωμα. Η Ευρωπαϊκή Επιστημονική Επιτροπή Φυτοθεραπείας (ESCOP), το συνιστά για την διευκόλυνση της αναπνευστικής λειτουργίας και την αντιμετώπιση της καταρροής.

3. Φραγκοστάφυλο

Τα ευρήματα της επιστήμης επιβεβαιώνουν τη λαϊκή θεραπευτική, η οποία έχει προικίσει το φραγκοστάφυλο (Red Currant) με πολύτιμες ιδιότητες, με προεξάρχουσα την άμεση ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρυολογήματος και των ιώσεων. Ουσίες που βρίσκονται στα φραγκοστάφυλα, ενισχύουν τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας των πνευμόνων και ελαχιστοποιούν τη φλεγμονή.

4. Μέλι Ακακίας

Το μέλι ακακίας (Acacia Honey) είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, αμινοξέα και φλαβονοειδή. Διαθέτει ουσίες με τεκμηριωμένες αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Τη δράση του μελιού συμπληρώνουν οι αντιβηχικές
ιδιότητές του, οι οποίες είναι γνωστές από πολύ παλιά. Πρόσφατες πολυπληθείς έρευνες αναδεικνύουν το μέλι σε ένα από τα ισχυρότερα αντιβηχικά της φύσης.

5. Βιταμίνη C

Η βιταμίνη C είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η πλειοψηφία των επιστημονικών στοιχείων δείχνουν ότι η λήψη υψηλών δόσεων βιταμίνης C μπορεί να συντομεύσει την ίαση του κρυολογήματος.

8 σημαντικοί λόγοι για να δώσετε το Octonion kids στο παιδί σας αν έχει βήχα ή κρυολόγημα

1. Το Octonion kids είναι αποτελεσματικό και θα το βοηθήσει να αντιμετωπίσει τον βήχα.

2. Το Octonion kids περιέχει συστατικά που θα ανακουφίσουν και τον παραγωγικό και τον ξηρό βήχα.

3. Το Octonion kids θα το βοηθήσουν να αντιμετωπίσει την καταρροή, το μπούκωμα και την βραχνάδα που συνοδεύουν το κρυολόγημα.

4. Το Octonion kids θα βοηθήσει να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό του σύστημα και να αντιμετωπίσει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά το κρυολόγημα.

5. Το Octonion kids περιέχει συστατικά με αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες που θα το βοηθήσουν να προστατεύσει και να επουλώσει τον ερεθισμένο λαιμό του και την στοματική κοιλότητα.

6. Το Octonion kids είναι φυτικό σιρόπι χωρίς παρενέργειες, ασφαλές για το παιδί σας.

7. Το Octonion kids έχει υπέροχη γεύση φράουλας, και δεν θα ταλαιπωρήσει καθόλου ούτε εσάς ούτε και το παιδί σας.

8. Το Octonion kids περιέχει φυτικά συστατικά που οι ιδιότητές τους είναι βιβλιογραφικά τεκμηριωμένες και κατοχυρωμένες από τον Ε.Μ.E.Α. (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων) και τον E.S.C.O.P.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή αλλά την συμπληρώνουν. Αρ γνωστοποίησης ΕΟΦ: Octonion: 56725/31-7-2012. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας

Με άρωμα Ελλάδας…

από τη συνταγή μέχρι την παραγωγή του!

© 2023 – Medical PQ | All rights reserved

Scroll to Top