Αντηλιακό προσώπου. Τι δείκτη προστασίας να επιλέξετε;

Τα αντηλιακά προσώπου είναι από τις πιο σημαντικές αγορές που θα κάνετε, και όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά όλο το χρόνο. Ακόμα και τις συννεφιασμένες μέρες το αντηλιακό προσώπου προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, οι οποίες προκαλούν στο πρόσωπο ρυτίδες, μελαγχρωματικές κηλίδες και καρκίνο του δέρματος. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πως να επιλέξετε το σωστό δείκτη προστασίας.

Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει το αντηλιακό προσώπου;

Τα χαρακτηριστικά του αντηλιακού προσώπου πρέπει να είναι τα παρακάτω:

1) Να είναι ευρέος φάσματος.
Αυτό σημαίνει να προστατεύει αποτελεσματικά τόσο από τις ακτίνες UVA όσο και από τις ακτίνες UVB.

2) Να είναι ανθεκτικό στο νερό και στον ιδρώτα.
Ο όρος “ανθεκτικό στο νερό” χρησιμοποιείται για να αντικαταστήσει ισχυρισμούς όπως “αδιάβροχο” όταν περιγράφεται πόσο καιρό το αντηλιακό παραμένει αποτελεσματικό σε υγρές συνθήκες. Όταν εκτίθενται στο νερό ή τον ιδρώτα, τα αντηλιακά γίνονται λιγότερο αποτελεσματικά. Μερικά αντηλιακά, ωστόσο, είναι κατασκευασμένα με συστατικά που τα καθιστούν ανθεκτικά στο νερό για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Αφού περάσει αυτό το χρονικό διάστημα, το αντηλιακό δεν είναι πλέον αποτελεσματικό ενάντια στο νερό και θα πρέπει να το εφαρμόσετε ξανά για να αποκατασταθεί η αποτελεσματικότητά του. Τα αντηλιακά μπορούν να είναι ανθεκτικά στο νερό για έως και 40 λεπτά ή 80 λεπτά.

3) Να έχει υψηλό δείκτη προστασίας.
Το πρόσωπο είναι το μόνο σημείο του σώματος που είναι μόνιμα εκτεθειμένο στον ήλιο γι’ αυτό είναι καίριας σημασίας να χρησιμοποιείς ένα υψηλό δείκτη προστασίας. Οι ακτίνες UVA διεισδύoυν βαθύτερα στο δέρμα και προκαλούν προβλήματα με τη φωτογήρανση, τη διάσπαση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε αντηλιακά προσώπου υψηλού δείκτη προστασίας, που μας καλύπτουν έναντι των UVB και UVA, τόσο για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος όσο και για τη γήρανση.

Τι δείκτη προστασίας να επιλέξετε για το πρόσωπο;

Το ίδρυμα καρκίνου του δέρματος συνιστά για το πρόσωπο ένα αντηλιακό ανθεκτικό στο νερό, ευρέος φάσματος με δείκτη προστασίας (SPF) 30 ή υψηλότερο για οποιαδήποτε εκτεταμένη δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους. Ανεξάρτητα από το δείκτη προστασίας, ωστόσο, είναι σημαντικό να εφαρμόζετε σημαντική ποσότητα 30 λεπτά πριν βγείτε έξω και να την εφαρμόζετε ξανά κάθε δύο ώρες ή αμέσως μετά το κολύμπι ή την εφίδρωση.

Το Octonion Sun για πρόσωπο και σώμα

Το OCTONION SUN είναι ένα αντηλιακό γαλάκτωμα υψηλής ποιότητας με δείκτη SPF 30 UVA & UVB που σας παρέχει υψηλή αντηλιακή προστασία, ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες σας με ένα προϊόν, αφού είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα, για ενήλικες και παιδιά μεγαλύτερα των 3 ετών. Περιέχει Aloe Vera, βιταμίνη E, C, και F. Και τα 4 αυτά συστατικά δρουν συνεργικά ώστε να παρέχουν ενισχυμένη ενυδατική και αντιγηραντική δράση, σε συνδυασμό με τις αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, λόγω της δράσης των συστατικών του Aloe Vera, και βιταμίνη E. Η βιταμίνη E βοηθάει στην πρόληψη των δερματικών βλαβών και της φωτογήρανσης.
Το OCTONION SUN είναι δερματολογικά και κλινικά ελεγμένο χωρίς προσθήκη parabens. Έχει λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή χωρίς λευκή χροιά και παραμένει ανθεκτικό στον ιδρώτα και το νερό, με ευχάριστο άρωμα μάνγκο. Δεν είναι μόνο ο σύντροφος του καλοκαιριού για όλη την οικογένεια αλλά και ο καλύτερος φίλος του προσώπου σας όλο το χρόνο. Αναζητήστε το στα φαρμακεία και στα ηλεκτρονικά φαρμακεία.

Scroll to Top