Αντηλιακή προστασία για όλη την οικογένεια: Προστατέψτε το δέρμα σας από τη γήρανση.

Η αντηλιακή προστασία του δέρματός σας και της οικογένειας σας, από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου είναι σημαντική κάθε μέρα, σε κάθε ηλικία, και ειδικά όταν περνάτε χρόνο έξω. Τώρα που ανοίγει ο καιρός υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να απολαύσετε στιγμές με την οικογένεια σας, όπως, μέρες στην παραλία, αθλητικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα – και όλες αυτές οι δραστηριότητες έχουν ένα κοινό σημείο: την έκθεση στον ήλιο. Όλοι θέλουμε η οικογένειά μας να είναι υγιής και ασφαλής, γι ‘αυτό η προστασία από τον ήλιο πρέπει πάντα να από τις κορυφαίες προτεραιότητες. Συνεπώς το κατάλληλο αντηλιακό για όλη την οικογένεια δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σας.

Προστατέψτε το δέρμα σας από τη γήρανση που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία.

Το δέρμα μας είναι από τα πιο εκτεθειμένα σημεία του σώματος μας. Αντικατοπτρίζει μακράν τη γενική κατάσταση της υγείας και η διαδικασία γήρανσης εκφράζεται σημαντικά μέσω του δέρματος. Και μπορεί να αλλάζει όσο μεγαλώνετε, αλλά υπάρχει τρόπος να το προστατέψετε από τη γήρανση και τις συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Και όσο νωρίτερα φροντίσετε για την ηλιοπροστασία της δικής σας και όλης της οικογένειας, τόσο περισσότερο θα διατηρήσετε την υγεία και τη λαμπερή όψη της επιδερμίδας σας. Σε επιστημονική έρευνα στην Αυστραλία το 2013, αναφέρεται πως η καθημερινή χρήση αντηλιακού, επιβραδύνει σημαντικά τη γήρανση του δέρματος, ακόμη και σε μεσήλικες άνδρες και γυναίκες.

Κάτω από το δέρμα σας βρίσκεται ένα πλέγμα ινών κολλαγόνου και ελαστίνης – δηλαδή πρωτεΐνες που διατηρούν το δέρμα σφιχτό. Αν και η έκθεση στον ήλιο είναι πολύ απαραίτητη για τη σύνθεση της βιταμίνης D, η έκθεση σε επιβλαβείς ακτίνες UV οδηγεί σε μία σειρά αρνητικών συνεπειών. Οι ακτινοβολίες UV συμβάλλουν περίπου στο 80% στην ανάπτυξη δερματικής νόσου, συμπεριλαμβανομένης της γήρανσης του δέρματος και του καρκίνου του δέρματος.  Όταν βρίσκεστε έξω κάθε μέρα, το δέρμα σας πάσχει από πρόωρη γήρανση, ένα φαινόμενο γνωστό ως φωτογήρανση – δηλαδή η εμφάνιση ρυτίδων και η απώλεια ελαστικότητας που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο. Οι υπεριώδεις ακτίνες από τον ήλιο διεισδύοντας στο δέρμα, βλάπτουν τις ελαστικές ίνες που διατηρούν το δέρμα σφιχτό, επιτρέποντας την ανάπτυξη ρυτίδων.

Οι συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα.

Οι συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα δεν σταματάνε μόνο στη γήρανση. Το μελάνωμα, η πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου του δέρματος, αυξάνεται τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά. Γι αυτό είναι πολύ σημαντική η επιλογή του κατάλληλου αντηλιακού για όλη την οικογένεια.  Περίπου το 90% των περιπτώσεων καρκίνου του δέρματος σχετίζονται με την έκθεση στις βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου.

Οι αντηλιακοί παράγοντες προστατεύουν το δέρμα ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις των επιβλαβών UV ακτινοβολιών από τον ήλιο. Και καθώς δεν μπορούμε να επιστρέψουμε και να βάλουμε αντηλιακό στον ξέγνοιαστο 10χρονο εαυτό μας, μπορούμε να σταματήσουμε τη ζημιά που συμβαίνει τώρα. Με τη χρήση ενός αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας αποφεύγετε την πρόωρη γήρανση, και τα ηλιακά εγκαύματα, μειώνετε τις κηλίδες στο πρόσωπο και προστατεύεστε από την εμφάνιση καρκίνου του δέρματος.

Octonion Sun από τη Medical Pharmaquality.

To Octonion Sun είναι ένα αντηλιακό κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Μπορούν να το χρησιμοποιήσουν τόσο ενήλικες όσο και παιδιά άνω των τριών ετών. Το Octonion Sun είναι αντηλιακό προϊόν υψηλής ποιότητας που παρέχει υψηλή και αποτελεσματική αντηλιακή προστασία με δείκτη SPF 30 και 100% φωτοσταθερά φίλτρα BASF για προστασία από την ακτινοβολία UVA & UVB. Περιέχει Aloe vera, βιταμίνες C, E ,F για ενυδάτωση, αναπλαστική και αντιγηραντική δράση και είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και το νερό, με ευχάριστο άρωμα μάνγκο. Αναζητήστε το στα φαρμακεία και τα ηλεκτρονικά φαρμακεία και καλύψτε την ανάγκη της οικογένειας για ηλιοπροστασία μ’ένα αντηλιακό υψηλής ποιότητας.

Scroll to Top