Στηρίζουμε το Ελληνικό προϊόν της Μαστίχας Χίου

Στηρίζουμε το Ελληνικό προϊόν της Μαστίχας Χίου

Στο 33ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο

Μια πρωτοβουλία της Medical Pharmaquality

Η νέα, 100% ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Medical Pharmaquality έχει εντάξει στις Αξίες που την εμπνέουν την προβολή και στήριξη της Ελληνικότητας, πέρα από τους ορίζοντες που ορίζει το αντικείμενό της εταιρίας.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό η εταιρία, επέλεξε να παρουσιάσει τη μαστίχα Χίου στο περίπτερό της, στο 33ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Χίλτον, 1-3 Νοεμβρίου 2012.

Στους επισκέπτες του περιπτέρου έγινε παρουσίαση των θεραπευτικών ιδιοτήτων και της μοναδικότητας της μαστίχας Χίου, προσφέρθηκαν τοπικά γλυκίσματα και διανεμήθηκαν σε όλους λικέρ μαστίχας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Medical Pharmaquality κ. Παναγιώτης Καραγιαννάκος δήλωσε πως «η εταιρεία μας τονίζει και στηρίζει την ελληνικότητα και την Ελλάδα. Μετά τις καταστροφές που συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι στη Χίο, επιλέξαμε να στηρίξουμε τη μαστίχα Χίου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την επιλογή μας που φέτος συμπίπτει με τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Χίου και την ένωσή της με την Ελλάδα. Η ανταπόκριση των γιατρών ξεπέρασε κάθε προσδοκία κι αυτό μας έδωσε μεγαλύτερη ικανοποίηση».

Scroll to Top